EURO2016

Gabriel Torje, singurul care a pus punctul pe 'i': "Totul a fost rusinos"

Gabriel Torje, unul dintre jucatorii echipei Romaniei de la EURO 2016, a declarat dupa meci ca tot traseul echipei nationale la turneul final din Franta a fost unul rusinos, iar partida cu Albania a fost cea care a pus capac. 

"Este mai mult decat trist, este rusinos ceea ce s-a intamplat astazi, rezultatul din acest meci si ceea ce am facut la acest Campionat European. Trebuie sa ne asumam laudele atunci cand sunt, dar si criticile. Eu mereu am spus ce am avut de spus, niciodata nu am zis nimic pe ocolite. In primul rand ma critic pe mine, pentru ca as fi putut sa aduc mult mai mult venind de pe banca si in meciul cu Franta si in cel de azi. Nu e vina unui jucator, e vina tuturor pentru ceea ce s-a intamplat aici. Nu am vorbit cu selectionerul, am vazut multe capete plecate in vestiar, multi jucatori tristi. E normal. E o seara trista pentru noi", a spus Torje la postul Pro Tv, citat de Agerpres, la finalul partidei cu Albania.

"E greu sa mai gasim acum motive. Va fi greu sa uitam ce s-a intamplat la acest turneu final pentru ca am avut o sansa mare, sa joci in meciul decisiv contra Albaniei, care nu te-a batut de 60 si ceva de ani. Dar trebuie sa ne gandim mai departe la campania de calificare la Cupa Mondiala", a mai spus Torje.

Echipa nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de selectionata Albaniei cu scorul de 1-0 (1-0), duminica seara, pe Stade de Lyon, in Grupa A la EURO 2016 si a parasit competitia pe una din dos.

[news-119832]

Romania a facut cel mai slab meci al sau la EURO 2016 si a pierdut dupa 68 de ani in fata Albaniei, in urma golului marcat de Armando Sadiku (43).

Prima reprezentativa incheie EURO 2016 pe ultimul loc al Grupei A, cu un singur punct din trei partide. Rezultatele Romaniei la EURO 2016 au fost: 1-2 cu Franta, 1-1 cu Elvetia si 0-1 cu Albania.



Gabriel Torje, singurul care a pus punctul pe 'i': "Totul a fost rusinos"