EURO2016

Deschamps, despre Franta - Romania: "Un meci de care pe care"

Didier Deschamps, atrenorul echipei nationale a Frantei, a declarat miercuri in presa franceza ca si-a cristalizat de ceva timp echipa de start pe care o va folosi pe 10 iunie, de la ora 22:00, in meciul de deschidere de la EURO 2016, contra Romaniei.

"Am avut ca obiectivul  intotdeauna acest meci cu Romania de pe 10 iunie. De doi ani ma gandesc la meciul de deschidere de la EURO 2016. Va fi un meci special din multe puncte de vedere si trebuie sa il gestionam bine. Nu va fi un meci decisiv pentru calificare, dar este foarte important. M-am gandit mult la echipa de start si o stiu bine de ceva timp. Partida ne poate lansa spre titlul de la EURO. va fi o reintalnire cu Romania in care nu e loc de ezitari. Va fi o lupta de care pe care cu adversarul nostru", a afirmat Deschamps miercuri citat de ziarul sportiv francez L'Equipe.

Antrenorul Didier Deschamps vrea sa ia Romania pe sus si va aduce pe teren o echipe pe formula 4-3-3. Trei atacanti vor bate la poarta Romaniei intr-un meci ce se anunta foarte dificil.

Echipa Frantei ar fi urmatoarea: Lloris – Evra, Koscielny, Rami, Sagna –  Matuidi, Kante, Pogba – Payet, Giroud, Griezmann.

Singurul dubiu in echipa ar fi Payet.

Inclusiv site-ul oficial al UEFA anunta o formula cu trei atacanti a Frantei, foarte asemanatoare cu cea de mai sus, cu exceptia lui Sissoko care sa i-ar lua locul lui Kante: Lloris - Sagna, Rami, Koscielny, Evra - Pogba, Sissoko, Matuidi - Griezmann, Giroud, Payet.

Romania va folosi o formula de joc 4-2-3-1, iar 11-le de start ar putea arata astfel cu Franta: Tatarusanu - Sapunaru, Chiriches, Grigore, Rat - Pintilii, Hoban - Popa, Stanciu, Stancu - Keseru.

Formula este destul de clara, chiar daca in locul lui Popa ar putea aparea Torje sau chiar in atac in locul lui Keseru sa intre Florin AndoneKeseru are o cota de 8,50 sa inscrie in acest meci, iar Stanciu o cota de 10.



Deschamps, despre Franta - Romania: "Un meci de care pe care"