EURO2016

Francezii ironizeaza secretomania lui Iordanescu

Publicatia franceza L'Equipe a comentat in termeni ironici politica impusa de Anghel Iordanescu la echipa nationala a Romaniei, din interiorul careia razbat foarte putine informatii.

Selectionerul Anghel Iordanescu a decis ca, odata ajunsi in Franta pentru Euro 2016, fotbalistii din lotul Romaniei sa fie invizibili pentru ziaristi si suporteri, scrie, marti, ziarul L'Equipe.

Trebuia sa fii pe faza ca sa-i vezi pe jucatorii romani, adversari ai nationalei Frantei in meciul de deschidere de la Euro 2016, care va avea loc vineri, 10 iunie, pe Stade de France, de la ora 22:00, comenteaza L'Equipe.

Trebuia sa fii vigilent, sa te uiti pe site-ul Federatiei Romane, ca sa afli ca primul antrenament al "tricolorilor" e deschis pentru public. Duminica, 400 de oameni, dintre care 150 de suporteri romani, au venit sa asiste la antrenament, mai noteaza jurnalistii.

De atunci, jucatorii n-au mai fost vazuti. Anghel Iordanescu ii tine langa el, la cald, scrie prestigiosul cotidian francez. Jucatorii nu s-au plimbat decat in doua locuri din Hexagon: stadionul din la-Chapelle-en-Serval, unde se antreneaza cu portile inchise, si hotelul lor de lux, asezat in mijlocul padurii, in parcul natural regional din departamentul Oise.

AGERPRES



Francezii ironizeaza secretomania lui Iordanescu