EURO2016

Austria bate greu Malta inainte de EURO 2016

Echipa Austriei era asteptata sa faca un galop de sanatate cu Malta, un meciul amical de marti seara. Numai ca austriecii au invins doar cu 2-1. E drept, Malta nu se poate lauda ca a dat vreun gol.

Austria a deschis scorul prin Marko Arnautovic in minutul 4, iar apoi s-a vazut deja castigatoare dupa ce Alessandro Schoepf a marcat in minutul 18 pentru 2-0. Dupa aceea, Austria a adormit si nu a mai fost interesata de gol.

Totusi, Austria a mai inscris o data prin David Alaba (foto sus), fie acesta si un autogol, Malta practic nereusind sa inscrie pe fortele proprii.

Austria este deja calificata la EURO acolo unde se afla intr-o grupa incomoda cu Portugalia, Islanda si Ungaria.

Austria a avut un traseu fulmimant in grupele de calificare. A inceput mediu, un egal cu Suedia, dar apoi a bifat noua victorii consecutive.

In ultimele amicale, Austria a pierdut cu Brazilia, Turcia si Elvetia, dar a castigat unul cu Albania.

In alt amical de marti, Serbia a invins asteptat Israelul cu 3-1, dar cele doua se pregatest pentru preliminariile Cupei Mondiale. Serbia nu este calificata la EURO. Au inscris Branislav Ivanovic in minutul 34, iar Israel a eglat din penalty in minutul 50 prin Eran Zahavi. In repriza a doua au mai marcat pentu Serbia Nemanja Milunovic si Dusan Tadic.

O alta echipa calificata la EURO, Irlanda, a pierdut neasteptat acasa cu Belarus, 2-1, dupa ce antrenorul foii de trifoi a facut o multime de polemici in presa legate de selectia lotului. Dupa ce l-a definitivat, a pierdut. Au marcat Mikhail Gordeychuk in minutul 21 si  Maksim Volodko in minutul 63 pentru Belarus, iar pentru Irlanda a inscris Stephen Ward in minutul 71.

Rezultatele complete ale amicalelor de marti:

Vietnam 2 - 0 Syria
Kenya 1 - 1 Sudan
Zimbabwe 2 - 0 Uganda
Luxembourg 1 - 3 Nigeria
Serbia 3 - 1 Israel
Austria 2 - 1 Malta
Ireland 1 - 2 Belarus

Amicalele de miercuri:

17:30 Spania -  Coreea de Sud
19:00 Estonia - Andorra
19:00 Rusia -  Rep. Ceha
19:30 Letonia - Lithuania
20:45 Norvegia - Islanda
21:45 Belgia - Finlanda
21:45 Polonia - Olanda



Austria bate greu Malta inainte de EURO 2016