EURO2016

Antrenor strain la echipa nationala a Romaniei, in locul lui Papa Poule

Luni seara, dupa sosirea echipei nationale de fotbal a Romaniei in tara, au inceput speculatiile despre viitorul selectioner, cel care il va inlocui pe Tata Puiu, cel care s-a ales cu porecla tradusa de Papa Poule, dupa turneul din Franta.

Pe holurile Federatiei Romane de Fotbal se vorbeste deja despre un nou antrenor, iar acesta va fi unul strain, asa cum noi am scris argumentat inca din 2013, pentru ca la acel moment FRF sa il numeasca pe Iordanescu.

FRF se pare ca are deja varianta de antrenor, pentru ca se stie ca acesta va veni din spatiul german.

Este ultima fortare pe care FRF o mai poate face, pentru a nu i se mai reprosa lipsa de viziune tehnica si impierdicarea performatei cu antrenori fara valoare sau care nu isi dau silinta. Nu neaparat Iordanescu se afla pe aceasta lista, el a facut asa cum am scris o buna selectie din slabii nostri jucatori, dar nu a si trimis pe cine trebuia pe teren

Romania a jucat la EURO 2016 fara multe idei tehnice. Cu o aparare fragila, fara a lega pase la mijlocul terenului si cu un atac inexistent, tricolorii au devenit primii eliminati din Franta.

Romania a adunat doar un singur punct din trei partide in Grupa A si a marcat doua goluri, ambele din penalty.

In acelasi timp, outsidera grupei, Albania, este aproape de o calificare de pe locul al treilea, dupa ce a reusit o dubla premiera la un Campionat European: gol si victorie. Pe spatele Romaniei lui Papa Poule. 



Antrenor strain la echipa nationala a Romaniei, in locul lui Papa Poule