EURO2016

Anghel Iordanescu, perplex la conferinta de presa: "Poftim?!"

Anghel Iordanescu a trait un moment de scurta perplexitate, la propriu, la conferinta de presa de dupa meciul Franta - Romania. Selectionerul a trait un moment unic in cariera unui antrenor pe plan mondial: cineva i-a multumit pentru infrangere.

Unul dintre jurnalistii prezenti in sala de pe Stade de France a dorit sa faca o mica introducere inainte sa ii adreseze o intrebare selectionerului si, in acelasti timp, a simtit sa ii comunice lui Iordanescu o  multumire colectiva din partea celor prezenti, dupa infrangere : "Vrem sa va multimim pentru acest meci", a spus jurnalistul.

Iordanescu s-a uitat crucis si a intrebat: "Poftim?"

"Vrem sa va multimim pentru acest meci", a repetat jurnalistul.

Iordanescu a trecut repede fara sa para sa fi inteles remarca. Apoi a continuat sa raspunda imperturbabil, fara sa fie capabil sa inteleaga un moment unic in cariera oricarui antrenor, cum cineva i-a putut multimi pentru o infrangere.

Romania a pierdut cu 2-1 primul meci de la EURO 2016, cu Franta, prima favorita a competitiei. A fost un meci la care meritam fara probleme egalul. Gazdele au deschis scorul dupa o greseala a lui Ciprian Tatarusanu, dar Romania a egalat prin Stancu, de la punctul cu var. Franta a marcat golul victoriei in minutul 89, de la o faza care nu anunta nimic, dar la care aparatorii Romaniei au asteptat si au lasat spatiu pentru o executie spectaculoasa. Francezii au mai avut o bara, la inceput de meci, la putin timp dupa ce Romania fusese extrem de aproape sa deschida scorul.

[news-119679]



Anghel Iordanescu, perplex la conferinta de presa: "Poftim?!"