EURO2016

Andone, mentalitate de invingator: “Mergem cu inima inainte sa castigam cu Elvetia”

Florin Andone a inceput ca titular in echipa Romaniei contra Frantei si s-a luptat pentru fiecare minge de cate ori a avut ocazia. Schimbat in partea secunda cu Denis Alibec, Andone are o foarte buna viziune asupra meciului pierdut de Romania si priveste cu incredere la partida urmatoare cu Elvetia.

"Nu suntem amarati. Iesim de pe teren cu capul sus. Echipa a luptat mult si cred ca s-a jucat bine. Stiam pe cine avem in fata, dar s-a pierdut. Cateodata in fotbal se mai intampla astfel de lucruri. Echipa a fost cu inima pe teren si nu ne putem reprosa nimic", a declarat Andone la Dolce Sport.

"A fost un meci greu. Stiam ca vor avea posesia si ca trebuie sa ne asteptam momentul. Este foarte greu de jucat cu o astfel de echipa. Cred ca egalul era rezultatul corect. Nu intru in discutiile despre arbitraj. Pentru aceasta exista un arbitru. Mergem cu gandul de a invinge Elvetia. Trebuie sa castigam peste cinci zile si sa mergem tot inainte", a concluzionat atacantul nostru de la echipa spaniola Cordoba.

Romania a pierdut meciul cu Franta, cu 1-2, dupa o executie de exceptie a lui Dimitri Payet in minutul 89. Giroud deschisese scorul in minutul 58 dintr-o faza suspecta de fault in atac si apoi Stancu a egalat dintr-o lovitura de la 11 metri.



Andone, mentalitate de invingator: “Mergem cu inima inainte sa castigam cu Elvetia”