EURO 2020

Selectionerul Norvegiei a venit sa castige la Bucuresti: “In fotbal conteaza doar victoria”

Lars Lagerback este un antrenor cu o experienta usoara, lucru care se vede cu ochiul liber din siguranta pe care o afiseaza selectionerul Norvegiei inaintea meciului cu Romania din preliminariile EURO 2020.

“Meciul cu Spania e istorie. Prea multe nu am apucat sa facem in aceste zile si ne-am concentrat doar pe refacere.

“Am vazut meciul Romaniei cu Feroe, o partida dificila la fel ca a noastra contra lor. Feroe e o echipa greu de desfacut cand joaca acasa. Romania a dominat jocul, a avut rabdare si schimbarile din a doua repriza au fost pozitive”, a spus Lagerback in conferinta de presa oficiala dinaintea meciului de marti seara cu Romania.

Intrebat care crede ca este cel mai periculos jucator din nationala tarii noastre, Lagerback a fentat elegant un raspuns direct.

“E greu de spus cine e cel mai periculos jucator pentru ca antrenorul vostru a schimbat in permanenta primul 11. Sunt mai multi tineri jucatori, dar si jucatori cu experienta. Romania e o echipa cu calitate, dar noi avm venit sa ne concentram pe jocul nostru. Trebuie sa invingem o echipa a Romaniei foarte buna, cu jucatori tehnici, cu un joc de posesie.

“As putea spune ca m-ar multumi un egal daca echipa Romaniei ar domina meciul, dar in fotbal nu esti satisfacut daca nu castigi meciul”, a concluzionat Lagerback.

Alaturi de Lagerback a fost prezent si jucatorul Stefan Johanssen, care a vorbit in cateva cuvinte despre meciul cu Romania.

“Trebuie sa fim concentrati timp de 90 de minute. La Oslo nu am fost concetrati pana la final si am fost dezamagiti doar cu o remiza obtinuta”, a spus Johanssen.

Meciul Romania – Norvegia se va juca, marti seara, pe Arena Nationala in prezenta a peste 30.000 de copii, un amanunt care i-a luat prin surprindere pe norvegieni.



Selectionerul Norvegiei a venit sa castige la Bucuresti: “In fotbal conteaza doar victoria”