EURO 2020

Meciurile de la Bucuresti cu jumatate din capacitatea Arenei Nationale

Autoritatile guvernamentale de la Bucuresti au anuntat un nou set de relaxari in contextul pandemiei de covid-19.

Printre acestea se numara si majorarea procentului de spectatori la cele patru meciuri gazduite de Arena Nationala in cadrul EURO 2020.

Anuntul a fost facut de Eduard Novak, ministrul Tineretului si Sportului din Cabinetul Citu.

"Ieri a fost aprobata aceasta decizie, de la 25 la 50 la suta.

"Spectatorii trebuie sa fie vaccinati, sa prezinte test PCR de 72 de ore, test antigen de 24 de ore, poate sa faca primul vaccin si sa intre pe stadion. Se pot vaccina si acolo (n.r. - la stadion). Acestea sunt conditiile, asteptam sa vedem si organizatorul, pentru ca timpul este foarte scurt pentru binele", a declarat Novak la Pro x.

Acesta a mai precizat ca din numarul de bilete vandute pana acum 50-60 la suta reprezinta spectatori straini ai echipelor care vor evolua pe Arena Nationala, in speta Austria, Macedonia de Nord si Ucraina.

Primul meci gazduit de Arena Nationala este cel dintre Austria si Macedonia de Nord, partida programata duminica, 13 iunie, de la ora 19:00.

Se vor mai disputa Ucraina - Macedonia de Nord (joi, 17 iunie, ora 16:00), Ucraina - Austria (luni, 21 iunie, ora 19:00) si una dintre optimile de finala (luni, 28 iunie, ora 22:00).Meciurile de la Bucuresti cu jumatate din capacitatea Arenei Nationale