EURO 2020

Bulgaria pedepsita pentru huliganismul suporterilor

Sursă foto: https://twitter.com/Time24New

UEFA a sanctionat Federatia de Fotbal de la Sofia din cauza comportamentului huliganic al fanilor la mceiul cu Anglia din preliminariile EURO 2020.

Astfel, Bulgaria va disputa urmatorul meci oficial de pe teren propriu cu portile inchise si va plati o amenda in valoare de 75.000 de euro ca urmare a cantecelor rasiste ale fanilor.

In plus, Bulgaria a primit si o a doua partida cu portile inchise, insa masura a fost suspendata pentru o perioada probatorie de doi ani.

In aceste conditii, Bulgaria va disputa meciul cu Cehia din 17 noiembrie cu portiile inchise. Vecinii de la sud de Dunare sunt ultimii intr-o grupa dominata de Anglia si in care Kosovo e marea revelatie.

Meciul cu Anglia disputat la inceputul lunii octombrie a fost intrerupt in doua randuri din cauza comportamentului considerat rasist al fanilor.

Ca urmare a presiunii publice, Borislav Mihaylov (presedintele federatiei) si Krasimir Balakov (selectionerul) au demisioniat.

Bulgaria n-are nicio victorie in sapte meciuri disputate in preliminariile EURO 2020, pierzand patru dispute si remizand in alte trei.

Georgi Dermendzhiev a fost instalat selectioner si va debuta pe 14 noiembrie intr-un amical cu Paraguay la Sofia.



Bulgaria pedepsita pentru huliganismul suporterilor