EURO 2020

Avancronica meciului Belgia - Rusia

Sursă foto: https://twitter.com/TeamSportNation/

Belgia, locul trei la ultima editie a Cupei Mondiale, primeste vizita Rusiei in ceea ce se anunta unul dintre meciurile serii de joi in preliminariile EURO 2020.

Un meci in care Belgia porneste cu prima sansa si este mare favorita sa-si asigure victoria in prima partida a Grupei I de calificare la EURO 2020.

Pentru ”dracii rosii” va fi si un meci al revansei, dupa ce in ultima partida din Liga Natiunilor au pierdut rusinos in deplasare contra Elvetiei, cu 2-5, terminand grupa pe locul secund.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru meciul Belgia - Rusia

Belgia este una dintre cele mai in forma echipe din Europa chiar si asa, cu cinci meciuri castigate din ultimele sapte disputate.

Pe teren propriu belgienii au obtinut doua victorii si o remiza in ultimele trei partide.

Romelu Lukaku, principalul om de gol al Belgiei, este incert pentru meciul cu Rusia, dupa ce a lipsit de pe teren si la echipa de club, Manchester United, in confruntarea cu Wolverhampton din Cupa Angliei.

In absenta acestuia misiunea de a hartui apararea adversa ii revine lui Michy Batshuayi, jucator care a inscris patru goluri in ultimele sase meciuri.

Rusia a incheiat Liga Natiunilor cu o infrangere, 0-2, in fata Suediei si a ajuns la doua meciuri pierdute la rand.

Dupa Cupa Mondiala din vara lui 2018 rusii acuza o scadere de forma vizibila, nereusind sa marcheze vreun gol in trei din ultimele patru partide.

Nici statistica nu-i ajuta prea mult pe rusi. Belgia nu a pierdut niciodata in fata Rusiei, obtinand trei victorii si doua remize in cele cinci confruntari de pana acum.

Ultima dintre acestea a avut loc la Soci in 2017 si s-a incheiat la egalitate, scor 3-3.



Avancronica meciului Belgia - Rusia