Echipa Nationala

Gheorghe Hagi i-a urmărit pe tricolori contra Columbiei și are doi remarcați: ”Sunt cei mai decisivi”

Sursă foto: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/

Fostul mare internațional Gheorghe Hagi a fost la Madrid pentru amicalul României jucat împotriva Columbiei, iar la revenirea în țară a tras câteva concluzii după cele văzute la fața locului.

”Sunt meciuri amicale. Cred că scopul acesta era să te cunoști mai bine...Prestația pe teren și meciul în sine sunt importante. A fost un test util.

A intrat foarte bine, a făcut-o cum o face el. Cred că el și Man sunt cei mai decisivi. Își face treaba, vine cu drag la echipa națională, îi merge bine și sper să o țină tot așa.

”Am și eu un băiat și sunt fericit că joacă fotbal, că a ajuns la un nivel foarte bune. Mă bucur pentru el, de aceea am mers la Madrid să văd meciul. N-am fost invitat, n-am fost invitat cu Federația, de aceea am stat separat cu familia.

”E alt nivel. Columbia e o echipă bună, în formă, puternică. Foarte buni individual și antrenorul i-a băgat foarte bine tactic pe teren.

”Au fost două meciuri amicale și atât. Cei care se ocupă ei lucrează și trebuie să se gândească la ce va fi la Europene. Va fi un nivel bun și e nevoie de jucători cu experiență internațională cu potențial foarte bun. Te bați cu cei mai buni și trebuie să-i iei cu tine pe cei mai buni”, a declarat Gheorghe Hagi la revenirea în țară.

România a remizat cu Irlanda de Nord și a pierdut la limită contra Columbiei în amicalele programate în fereastra internațională din martie.

Tricolorii vor mai juca două meciuri până la Campionatul European din vara acestui an, cu Bulgaria și Liechtenstein, ambele pe teren propriu.



Gheorghe Hagi i-a urmărit pe tricolori contra Columbiei și are doi remarcați: ”Sunt cei mai decisivi”