EURO 2019

Mirel Radoi continua schimbul de replici cu Gigi Becali: "Am dormit 9 ore in doua zile. Nu ma intereseaza daca se supara"

Sursă foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/

Gigi Becali a declarat miercuri ca l-a sunat pe finul sau Mirel Radoi pentru a-l intreba referinte despre Alexandru Cicaldau, jucatorul Craiovei dorit de FCSB in aceasta vara, dar selectionerul nu-i raspunde patronului ros-albastrilor.

"Sa raspunda nasului sau, ca altfel vom pierde cu Germania", a declarat Gigi Becali.

Reactia lui Mirel Radoi n-a intarziat sa apara si a venit in conferinta de presa dinaintea semifinalei cu Germania de joi seara, ora 19:00.

"In cele doua zile am dormit 9 ore, azi am dormit a 10-a ora. Nu stiu ce fac copiii mei, nu stiu ce face familia. Chiar nu ma intereseaza cine se va supara daca nu voi raspunde la telefon. Ma intereseaza doar ce fac jucatorii. Oricum n-am facut armata, dar acum ne-am dat seama ce inseamna cei care n-am facut", a declarat Radoi.

"Nu ma gandeam sa fim intr-o semifinala, nu ma gandeam sa fim atat de repede la Olimpiada. Am inceput aceasta cariera in urma cu doar patru ani", a mai declarat selectionerul nationalei de tineret a Romaniei.

Romania va intalni Germania, joi seara de la 19:00, la Bologna, in prima dintre semifinalele Campionatului European de tineret din Italia.



Mirel Radoi continua schimbul de replici cu Gigi Becali: "Am dormit 9 ore in doua zile. Nu ma intereseaza daca se supara"