EURO 2019

Euforia n-a disparut din vestiarul tricolorilor. Mirel Radoi: "Bine ca nu jucam in seara asta"

Sursă foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/

Mirel Radoi, selectionerul nationalei de tineret, a marturisit miercuri seara intr-o conferinta de presa ca Romania n-ar fi fost pregatita sa intre pe teren contra Germaniei, daca meciul ar fi fost programat cu 24 de ore mai devreme din cauza euforiei inca existente.

"Suntem putini prea euforici si ma bucur ca partida este maine seara si nu in aceasta seara. Nu cred ca ne-am fi ridicat la nivelul partidei. E normal sa fie aceasta doza de euforie, ne-am calificat la Jocurile Olimpice dupa 56 de ani si suntem in semifinale la EURO", a declarat Mirel Radoi.

"Am trecut de primul obiectic, calificarea la Jocurile Olimpice, iar acum mergem mai departe. Asa cum am spus, povestea continua", a mai spus selectionerul nationalei de tineret a Romaniei.

"Cred ca ambele echipe sufera din punct de vedere fizic, dar cred ca va castiga echipa care va fi mai pragmatica. Meciul se poate decide dupa 120 de minute", a mai spus Mirel Radoi.

Romania va intalni Germania, joi seara de la 19:00, la Bologna, in prima dintre semifinalele Campionatului European de tineret din Italia.



Euforia n-a disparut din vestiarul tricolorilor. Mirel Radoi: "Bine ca nu jucam in seara asta"