EURO 2019

Cosmin Contra ii incurajeaza pe tricolorii mici: “Va fi un turneu cu rezultate neasteptate”

Sursă foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/

Selectionerul primei reprezentative a Romaniei i-a vizitat pe jucatorii nationalei de tineret inaintea debutului la Campionatului European din Italia si San Marino.

Cosmin Contra a avut cuvinte de incurajare pentru tinerii tricolori, considerand ca formatiile mici vor avea puterea sa furnizeze surprize la turneul final.

“Va fi un turneu cu multe rezultate neasteptate. Nimeni nu trebuie sa se gandeasca la calculele hartiei. Concentrare maxima pe calculele tactice si pe echilibrul fizic si psihic. Romania U21 e un grup unit si foarte motivat. Baietii au inceput deja sa scrie istorie prin calificarea lor”, a spus Contra.

“Sper sa le insuflu si eu putina rautate pozitiva prin prezenta mea aici. Avem aici o generatie extrem de importanta pentru prezentul si viitorul fotbalului nostru. Suntem o familie a tricolorilor, ii ajutam  impreuna sa creasca frumos”, a mai spus Contra.

Romania debuteaza la EURO 2019 marti de la ora 19:30 intr-un meci impotriva Croatiei, teoretic cel mai accesibil adversar dintr-o grupa din care mai fac parte Anglia si Franta.

Partida va fi live text pe onlinesport.ro



Cosmin Contra ii incurajeaza pe tricolorii mici: “Va fi un turneu cu rezultate neasteptate”