Cupa Romaniei

U Cluj – CFR Cluj (joi, 21:00). Derby in prima etapa din grupele Cupei Romaniei

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCUCluj/

Marile rivale clujene Universitatea si CFR se intalnesc, joi seara, in prima etapa din faza grupelor in Cupa Romaniei BETANO.

Cotele CASA Pariurilor: U Cluj 3.00| Egal 2.85| CFR Cluj 2.75

Nou-promovata in prima liga, Universitatea Cluj a disputat un tur de calificare pentru a ajunge in grupe. Tur in care a depasit cu 2-0 pe Concordia Chiajna, in deplasare.

Sepcile Rosii au inceput slab sezonul, fara sa adune vreo victorie in primele noua etape. Rezultate modeste care au dus la inlocuirea lui Erik Lincar cu Eugen Neagoe.

Un tehnician care a reusit sa schimbe fata echipei, clujenii adunand sase meciuri fara infrangeri pana la partida cu liderul Farul (0-2) din etapa trecuta.

De cealalta parte, CFR Cluj abordeaza Cupa Romaniei cu echipa secunda, Dan Petrescu anuntand ca nu va folosi niciunul dintre titularii din campionat.

CFR Cluj a castigat cinci din ultimele sase meciuri jucate in toate competitiile. Exceptie face remiza de la Arad, cu UTA (1-1).

Moralul clujenilor este la cote inalte dupa cele doua victorii cu Slavia Praga (1-0 in deplasare si 2-0 acasa) din grupele UEFA Conference League.

O singura infrangere a suferit CFR Cluj in deplasare, 1-3 pe terenul celor de la FC U Craiova 1948.

Cele doua rivale clujene nu s-au mai intalnit de sapte ani. Doar doua victorii a obtinut U Cluj in ultimele 15 dueluri cu CFR, echipa care s-a impus de sapte ori.

Echipele probabile

U Cluj: Ilie – Chipciu, Ispas, Ilie, Briceah – Filip, Pires, Bic – Vladoiu, Fulop, Haita.

CFR Cluj: Balgradean – Brucic, Burca, Kolinger, Brown – Bordeianu, Cvek, Roger – Birligea, Bus, Malele.



U Cluj – CFR Cluj (joi, 21:00). Derby in prima etapa din grupele Cupei Romaniei