Cupa Romaniei

Totul despre finala Cupei Romaniei: Sepsi – FC Voluntari

Stadionul Giulestei gazduieste, joi seara, de la 20:30, ultimul act al Cupei Romaniei. O confruntare inedita intre Sepsi Sf.Gheorghe si FC Voluntari.

Cotele oferite de CASA Pariurilor
Sepsi – 2.05 | Egal – 3.10 | Voluntari – 4.15

Sepsi a ajuns in finala dupa ce a invins de doua ori pe Universitatea Craiova in semifinale (2-1 pe teren propriu si 1-0 in deplasare).

Este a doua finala de Cupa Romaniei disputata de covasneni, dupa cea din 2020 pierduta la Ploiesti in fata celor de la FCSB, scor 0-1.

Pana in finala din acest an cei de la Sepsi au trecut de Farul Constanta in 16-imi, cu 1-0, apoi au eliminat pe FCU 1948 cu acelasi scor, pentru ca in sferturi sa depaseasca pe Chindia Targoviste, scor 2-1.

FC Voluntari va disputa de asemenea a doua finala de Cupa Romaniei din istorie, dupa cea castigata in 2017 contra Astrei Giurgiu la loviturile de departajare.

Ilfovenii au eliminat in acest sezon pe Somuz Flaiceni (Liga 3) cu 4-1, apoi a trecut la masa verde de FCSB dupa neprezentarea ros-albastrilor pe motiv de covid, pentru ca in sferturi sa elimine pe FC Buzau (Liga 2) cu 2-0. FC Voluntari a invins FC Arges in semifinale, 2-0 pe teren propriu si 1-0 in deplasare.

In ultimele cinci confruntari directe de trei ori a castigat FC Voluntari, o data s-a impus Sepsi, iar o partida s-a incheiat la egalitate.

Echipa pregatita de Liviu Ciobotariu a castigat ambele meciuri din actulul sezon, in Liga 1 sezonul regular, 2-1 la Sf.Gheorghe si 3-1 la Voluntari.

Meciul de la Sf.Gheorghe a marcat inaugurarea noului stadion al celor de la Sepsi.



Totul despre finala Cupei Romaniei: Sepsi – FC Voluntari