Cupa Romaniei

Razvan Burleanu dupa finala Cupei Romaniei: ”Putem spune ca s-a incheiat cu bine”

FCSB a castigat finala Cupei Romaniei dupa 1-0 cu Sepsi, meci la care a asistat si Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal.

”Putem spune ca s-a incheiat cu bine Cupa Romaniei. Cele mai mari emotii le avem la Liga 1. La Liga 2 avem un comportament mai intelegator din partea cluburilor. Nu mai putin de trei echipe se afla in cantoanament si lucrurile stau putin mai bine.

”S-a gresit cu acea presiune din partea cluburilor de a parasi cantonamentele centralizate dupa primele doua saptamani. Era inevitabil sa nu avem imbolnaviri, mai ales ca nu s-a stabilit protocolul medical in afara activitatii sportive”, a declarat Razvan Burleanu dupa finala Cupei Romaniei.

Sezonul urmator

”E dificil sa avem continuitate, desi sunt o persoana optimista. Asteptam sa vedem toate aceste informatii pe care le primim din partea autoritatilor. Costurile cele mai mari sunt suportate de echipele din esaloanele inferioare. 5 milioane de euro e costul de testare pentru noul sezon competitional”.

Spectatori pe stadioane

”Nu are niciun sens sa fortam autoritatile pentru a avea spectatori pe stadioane pana la finalul sezonului. Intelegem tot acest context”, a mai spus Burleanu.



Razvan Burleanu dupa finala Cupei Romaniei: ”Putem spune ca s-a incheiat cu bine”