Cupa Romaniei

Pelici: “Cred ca am castigat respectul intregii tari”

Sursă foto: facebook.com/hermannstadt.fc

AFC Hermannstadt a iesit cu fruntea sus din finala Cupei Romaniei, partida pe care sibienii au pierdut-o in fata celor de la CSU Craiova.

Echipa de Liga a 2-a a incercat sa ofere Craiovei o replica pe masura renumelui si minute bune Hermannstadt a jucat de la egal la egal cu ocupanta locului trei in Liga 1.

“Noi am venit încrezători, să muncim pentru fiecare minge şi am încercat să punem probleme Craiovei şi chiar am reuşit până la 1-0. Din păcate nu am avut concentrarea necesară să marcăm. Craiova a speculat apoi fiecare greşeală a noastră si cred că am fi reuşit mai multe dacă marcam la 1-0”, a spus Alexandru Pelici, antrenorul lui Hermannstadt.

“Prin ce am arătat în campionat am câştigat respectul sibienilor şi prin ce am arătat azi cred că am câştigat respectul ţării, pentru că nu trebuie să uităm că noi suntem totuşi echipa din Liga 2”, a adaugat Pelici, un antrenor de altfel foarte fair-play.

CSU Craiova s-a impus, cu 2-0, in fata sibienilor de la Hermannstadt in finala disputata pe Arena Nationala in fata a 30.642 de spectatori.

Dintre acestia peste 20.000 au fost sustinatori ai formatiei din Banie.



Pelici: “Cred ca am castigat respectul intregii tari”