Cupa Romaniei

Otelul trece de Braila in drum spre sferturile Cupei

Otelul Galati s-a impus cu 3-0 în meciul de pe teren propriu cu CF Braila, partida din optimile Cupei României controlata autoritar de galateni. Golurile calificarii Otelului în sferturi au fost marcate de Bajenaru de doua ori si Didi.

În compania vecinei din liga secunda, CF Braila, Otelul Galati n-a prea avut emotii în meciul de pe teren propriu din optimile Cupei României. Galatenii au controlat ostilitatile înca din start, au dat tot timpul tonul la atac si doar interventiile salvatoare ale portarului Leu au facut ca Otelul sa nu se desprinda decisiv pâna la pauza.

Scorul a fost deschis de Bajenaru în minutul 24, dupa o actiune rapida de atac. Marius Pena a pasat superb pe culoar, Bajenaru a ramas singur în stânga careului si a trimis pe jos în diagonala în plasa dupa ce a depasit si portarul.

Câteva minute mai târziu, Gabriel Viglianti, unul din ratangii primei reprize, a trimis mingea cu capul în transversala, aceasta fiind una din multele ocazii de gol avute de galateni în prima jumatate a meciului.

Repriza a doua a fost mai saraca în faze de poarta, chiar daca otelarii au început în forta. Dupa câteva ocazii de gol la poarta inspiratului Stefan Leu, Galatiul a lasat-o mai moale pe final. Didi s-a decis însa sa nu lase lucrurile asa si în prelungirile meciului a marcat pentru 3-0, dupa ce a profitat de o eroare în defensiva oaspetilor si a ramas singur cu portarul.



Otelul trece de Braila in drum spre sferturile Cupei