Cupa Romaniei

Otelul invinge Corona mai clar decat arata scorul

Meci extrem de disputat, joi seara, intre Otelul Galati si Corona Brasov in optimile de finala ale Cupei Romaniei. Cu un nou antrenor in persoana lui Constantin Schumacher, galatenii s-au impus cu 2-1 marcand toate cele trei goluri ale partidei.

Otelul a deschis scorul la prima ocazie a meciului, cand Henrique a reluat din interiorul careului in stanga lui Danalache.

Corona a trecut pe langa egalare in minutul 18. Coman a interceptat un balon trimis gresit inapoi de Antunes, l-a driblat pe portarul advers si a trimis incredibil pe langa poarta goala.

Opt minute mai tarziu acelasi Antunes le-a facut cadou oaspetilor golul egalizator. Coman a patruns pe dreapta si a centrat in fata portii unde jucatorul Otelul s-a incurcat in balon si a intrat cu el in poarta.

Otelul a fortat egalarea in finalul primei reprize si Marquinhos a luat la tinta bara portii oaspetilor.

Scenariul s-a repetat si in debutul reprizei a doua, echipa gazda ratand ocazie dupa ocazie. Golul de 2-1 a picat firesc dupa cursul jocului, acelasi Henrique reluand spectaculos cu capul o centrare de la Marquinhos.

Corona a incercat o noua revenire in finalul meciului si oaspetii au cerut penalty la caderea in careu a lui Coman din minutul 85.



Otelul invinge Corona mai clar decat arata scorul