Cupa Romaniei

Oltenii nemultumiti de reprogramarea sfertului de Cupa cu Dinamo

Federatia Romana de Fotbal a amanat pentru 13 martie partida dintre CSU Craiova si Dinamo din sferturile de finala ale Cupei Romaniei.

Data propusa de FRF nu este agreata de olteni care au trimis o scrisoara deschisa catre sefii Federatiei inaintand o alta data.

Cum la finalul acestei saptamani etapa din Liga 1 a fost anulata in integralitate din cauza timpului nefavorabil, oficialii de la Craiova ar dori ca sfertul cu Dinamo sa aiba totusi loc duminica, 4 martie.

"Pentru că și noi credem că fotbalul trăiește prin suporteri, vrem ca reprogramarea derby-ului cu Dinamo să se facă pentru o dată la care cât mai mulți suporteri să ajungă la stadion", scrie Marcel Popescu, presedintele CSU Craiova, in scrisoara catre FRF.

"Pentru că și noi credem că fotbalul trăiește prin suporteri, va rugam chiar în numele lor, al suporterilor, să reprogramați meciul cu Dinamo pentru duminică, 4 martie. Pentru că duminică este o zi de fotbal, nu de lucru, pentru că duminică nu va mai fi cod portocaliu și vremea va fi acceptabilă pentru a face și a asista la sport, dar mai ales pentru că atât gazonul cât și tribunele stadionului Ion Oblemenco se prezintă în condiții excelente pentru găzduirea unui eveniment sportiv de înaltă ținută", mai precizeaza oficialul clubului din Banie.



Oltenii nemultumiti de reprogramarea sfertului de Cupa cu Dinamo