Cupa Romaniei

Mangia dupa pierderea Supercupei: “Nu stiu ce va fi”

Sursă foto: facebook.com/CupaRomaniei

Antrenorul italian Devis Mangia de la U Craiova s-a aratat dezamagit de pierderea Supercupei Romaniei chiar in fata propriilor fani din Banie.

“Echipa a jucat bine in prima repriza si apoi nu prea bine. CFR a avut mai multe zile sa se antreneze si au jucatori gata sa joace. Vom vedea in perioada urmatoare. Stiu ca trebuie sa completam lotul, dar nu stiu ce va fi”, a spus Mangia la Digi Sport.

Acesta a facut la intelegere si sustinere din partea fanilor olteni.

“E important ca fanii nostri sa inteleaga ca avem nevoie de ei”, a adaugat Mangia.

Despre meciul cu CFR Cluj a vorbit si fundasul Florin Gardos, jucatorul Craiovei incepand din aceasta vara dupa despartirea oficiala de Southampton.

“Pacat ca nu am reusit sa luam acest trofeu. Cred ca ne-a lipsit maturitatea. Era ceva extraordinar sa incepem cu o victorie, dar sper sa nu ne afecteze prea mult”, a spus fundasul oltenilor.

La randul sau, mijlocasul Alexandru Mitrita a adaugat: “Este o seara trista. Ne doream acest trofeu. Era un trofeu important, dar trebuie sa privim inainte. Ne asteapta un campionat lung”.

CFR Cluj a castigat a treia Supercupa a Romaniei din istorie dupa 1-0 cu U Craiova. Unicul gol a fost marcat de Culio dintr-o lovitura de la 11 metri in minutul 79



Mangia dupa pierderea Supercupei: “Nu stiu ce va fi”