Cupa Romaniei

Lucrul de neînțeles la FCSB

Lăsând la o parte înfrângerea rușinoasă și toate polemicile de dinainte de meciul de la Sibiu, este de neînțeles un lucru din partea Stelei.

În cazul în care FCSB avea o problemă cu ora starea terenului, cu faptul că partida nu s-a amânat sau altele, știind că nu dorește să folosească echipa cea mai bună pentru a preveni accidentările - lucruri total de înțeles privind totul prin lentile roș-albastre - de ce nu a etalat Steaua o echipă de tineri? 

Cei mai de perspectivă jucători ar fi avut șansa unui meci de Cupă în care ar fi dat totul.

Iar dacă ei ar fi pierdut bărbătește cu un 5-0, acest rezultat ar fi fost mult mai puțin rușinos decât 0-3-ul unei formații compuse în majoritate din titulari sau jucători pe care FCSB se va baza, așa cum ar fi Bălgrădean.

În România tinerii nu primesc șanse, se preferă corăbiile duse la fund cu seniorii la cârmă.

Gigi Becali a spus dupa meci ca ordinul sau pentru jucatori a fost clar, sa evite accidentarile, rezultatul final si calificarea trecand in plan secund.

FCSB a aliniat cel mai bun 11 posibil la acest meci pentru a evita o eventuala desconsiderare a competitiei in cazul in care intrau jucatorii de la echipa a doua aflati pe banca de rezerva.

Dar macar aceia ar fi avut o scuza reala pentru rezultatul de 0-3 inregistrat la final.

Imaginea de mai sus a fost afișată de FC Hermannstadt pe pagina lor de Facebook imediat după meci.



Lucrul de neînțeles la FCSB