Cupa Romaniei

Fotbal insolvent in Derbiul Ardealului

CFR Cluj si Universitatea Cluj au incheiat la egalitate, fara gol marcat, prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei. Daca fosta campioana a Romaniei a avut o scuza, dupa eliminarea timpurie a fundasului Cornel Ene, Universitatea a aratat la fel de prost ca in primele doua etape consumate in returul Ligii 1, cu George Ogararu pe banca. Lemnaru a ratat un penalti. Teoretic, "sepcile rosii" pornesc cu un usor avantaj in retur, insa CFR Cluj are meritul de a nu fi incasat gol cu un om mai putin din minutul 9.

Startul mai bun de meci al Universitatii putea fi concretizat de Valentin Lemnaru. Atacantul "sepcilor rosii" a irosit insa lovitura de pedeapsa acordata de centralul Robert Dumitru dupa intrarea neglijenta a lui Cornel Ene asupra sa.

Cornel Ene a fost eliminat pentru acest gest, echipa pregatita de Eugen Trica ramanand in inferioritate numerica inca din minutul 9.

In minutul 24, uruguayanul Ceppelini a agitat bara transversala cu o executie de maestru din lovitura libera.

Gruzinul Giorgi Chanturia a oferit replica la capatul unei faze initiate de Ciprian Deac in banda dreapta de atac. Mingea sutata de Chanturia a ocolit de putin spatiul portii aparate de Veselovsky.

Odata cu inaintarea in meci, jucatorii lui CFR s-au simtit din ce in ce mai bine pe teren, reusind sa blocheze cu usurinta culoarele de patrundere spre buturile lui Mihai Minca.

Ocaziile au lipsit cu desavarsire in partea secunda, iar CFR Cluj-U Cluj s-a incheiat asa cum a inceput, scor final 0-0.

CFR Cluj: Minca - Jakolis, Larie, Ene, Lopes - Muniru, Carp - Deac, Chanturia (Al. Paun 83), Jazvic - Tade

U Cluj: Veselovsky - Jovanovic, Skvorc, Neag, Ciupe - Raul Costin, Kovacs - Viveiros (Calcan 69), Ceppelini, Morar (Gravenberch 73) - Lemnaru (Castillion 62)

Arbitru: Robert Dumitru (Sfantu Gheorghe)

Cartonase galbene: Chanturia 49, T. Lopes 57, Larie 88/ R. Costin 35, L. Kovacs 68

Cartonase rosii: C. Ene 9

Stadion: Dr. C-tin Radulescu (Cluj)

Spectatori: 4000



Fotbal insolvent in Derbiul Ardealului