Cupa Romaniei

FCSB o umileste pe Dinamo si face un pas decisiv spre finala Cupei Romaniei

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Victorie cu 3-0 pentru FCSB, joi seara, in mansa tur a semifinalelor Cupei Romaniei contra lui Dinamo. Meciul s-a disputat cu portile inchise pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare. Aici am transmis live text meciul de joi seara.

Adrian Popa a deschis scorul in minutul 32 cu un sut in forta la coltul scurt dupa o patrundere pe stanga in careul dinamovist.

Un gol anuntat de doua mari ratari trecute in contul lui Adrian Petre, jucator care a irosit doua sanse in minutele 27 si 28 dupa ce scapase de fiecare data singur spre poarta adversa.

Dinamo a iesit mai bine de la cabine si a dominat debutul partii secunde, ratand egalarea in minutul 47 prin fundasul Ricardo Grigore. Sutul acestuia din centrul careului advers s-a dus peste poarta.

Apoi, in minutul 57, Skovajsa a fost aproape sa-l surprinda pe Vlad cu un sut din marginea terenului. O minge ce s-a vrut mai degraba centrare.

Un minut mai tarziu Sorescu nu a prins poarta din careu la centrarea lui Moldoveanu de pe celalalt flanc.

Momente bune in jocul lui Dinamo de care insa fotbalistii pregatiti de Adrian Mihalcea nu au reusit sa profite.

Minutul 60 a adus o tripla ocazie a ros-albastrilor la poarta lui Piscitelli. Intrat de putine momente in teren, Dumitru a fost blocat de portarul dinamovist, apoi Adrian Petre a reluat cu capul si mingea a fost respinsa de pe linia portii, pentru ca faza sa se incheie cu reluarea lui Olaru pe langa buturile dinamoviste.

Dinamo a ratat pe contraatac egalarea in minutul 63 prin Moldoveanu. Acesta si-a prelungit frumos mingea cu pieptul, dar l-a luat la tinta pe Vlad.

FCSB si-a dublat avantajul pe tabela in minutul 74 prin Olaru. Un sut din interiorul careului dupa o faza creata de Dumitru de la limita offside-ului.

Ros-albastrii au facut apoi 3-0 in minutul 82 dupa o faza simpla. Vlad a degajat pana in marginea careului dinamovist, iar acolo Dumitru l-a ridiculizat pe Grigore trimitand in poarta singur cu Piscitelli.

Caseta tehnica

Dinamo: Piscitelli – Kilyen (Bani ’71), M. Popescu, Grigore, Skovajsa – Răuţă (Montini ’46), Mrzljak (Filip ’75), Lazăr (Mihaiu ’80), Fabbrini, Sorescu – Popa (Moldoveanu ’46). Antrenor: Adrian Mihalcea.

FCSB: Vlad – Creţu, Miron, Cristea, Pantea – Vînă, Ov. Popescu, Olaru (Perianu ’76) – Moruţan, Petre (Niţă ’72), Ad. Popa (Dumitru ‘59). Antrenor: Bogdan Vintilă.

Cartonaşe galbene: Fabbrini ’50, Mrzljak ’55, Montini ’77, Grigore ‘90 / Dumitru ’61, Moruţan ‘63.

Arbitri: Istvan Kovacs - Vasile Marinescu, Ovidiu Artene - Cătălin Popa.



FCSB o umileste pe Dinamo si face un pas decisiv spre finala Cupei Romaniei