Cupa Romaniei

Ceahlaul merge in optimi dupa un ”derby” cu Gloria ca in vremurile bune ale cooperativei

Într-o partida care a rivalizat cu amicalele de iarna din Antalya, Ceahlaul Piatra Neamt a distrus Gloria Bistrita cun un 4-0 (2-0) ideal pentru amatorii de cote bune la pariuri.

Gazdele au deschis scorul prin Mohammed Hamza în minutul 10. A fost un corner de pe dreapta si jucatorul nascut în nordul Marocului a reluat nestingherit cu capul de lânga vigilentii aparatori bistriteni.

Trei minute mai târziu bombardierul Florin Bratu a ratat cea mai mare ocazie a Gloriei. Predescu a centrat de pe dreapta si Bratu a cautat coltul lung cu un sut fara preluare, numai ca portarul Miron a respins in extremis în corner.

Ceahlaul a ratat o mare ocazie prin Golubovic în minutul 37. Stefanescu a patruns pe stânga si a centrat în fata portii de unde Golubovic l-a luat la tinta pe portarul advers.

Replica Gloriei nu a întârziat sa apara si acelasi Bratu a fost blocat de Miron. Scapat pentru o secunda din marcaj, Bratu a avut timp sa preia, dar a întârziat prea mult permitându-i portaruui advers sa-si faca pasii.

În cele din urma Velici a stabilit scorul pauzei cu un sut trimis printre portarului advers.

Capitanul gazdelor Constantinescu a ridicat scorul la 3-0 în minutul 60 dupa o patrundere ca prin brânza prin apararea Bistritei.

Ultima zvâcnire de orgoliu a lui Bratu s-a consemnat în minutul 64, când fostul giulestean si dinamost a trimis în forta pe lânga poarta.

Deranjat de actiunile ofensive ratate ale elevului sau, Nae Manea nu a mai rezistat si l-a retras pe Bratu pe banca de rezerve.

Cu patru minute înaintea finalului gazdele au mai lovit o data si Velici si-a trecut în cont dubla la o faza   în care apararea Gloriei dormea în ghete.



Ceahlaul merge in optimi dupa un ”derby” cu Gloria ca in vremurile bune ale cooperativei