Cupa Romaniei

A fost blat la Academica Clinceni cu Dinamo in Cupa Romaniei? Raspunde Ilie Poenaru, antrenorul ilfovenilor

Sursă foto: Dinamo Facebook

Numeroase speculatii au aparut pe seama meciului dintre Academica Clinceni si Dinamo din sferturile Cupei Romaniei, nu putini fiind cei care au privit cu suspiciune rezultatul final.

Dinamo a castigat, cu 1-0, printr-un gol marcat tarziu, dupa minutul 80, asigurandu-si prezenta in semifinalele competitiei.

O victorie venita la doar cinci zile distanta dupa intalnirea celor doua formatii pe acelasi teren din Stefan cel Mare in prima etapa din playout.

Atunci a castigat Academica Clinceni, cu acelasi scor de 1-0. Trei puncte uriase obtinute de ilfoveni in economia luptei pentru ramanerea in Liga 1. Pentru Dinamo au contat prea putin.

Intrebat dupa meciul de marti seara despre posibilitatea unui blat, antrenorul ilfovenilor Ilie Poenaru a luat in ras aceasta speculatie.

"A ajuns Clinceniul o echipa de temut, o echipa care sa faca intelegeri cu Dinamo? Va dati seama la ce nivel am ajuns. Cred ca am raspuns pe teren si am demonstrat ca n-a fost asa.

"Daca faci un aranjament cum se facea inainte, nu astepti minutul 80 si ceva ca sa dai gol. Ne place sa facem scenarii. Nu este nimic si cat sunt eu la Clinceni nu va fi absolut nimic. Pierdem, castigam o vom face doar pe teren", a declarat Ilie Poenaru.



A fost blat la Academica Clinceni cu Dinamo in Cupa Romaniei? Raspunde Ilie Poenaru, antrenorul ilfovenilor