CM 2022

Ultima zi a preliminariilor din Europa pentru Cupa Mondiala. Batalie uriasa intre Olanda, Norvegia si Turcia pentru calificarea directa

Sursă foto: https://twitter.com/OnsOranje/

Toti ochii vor fi atintiti, marti seara, pe meciurile Grupei G, acolo unde trei echipe lupta cu sanse reale pentru prima pozitie.

Olanda primeste pe teren propriu vizita Norvegiei, in timp ce Turcia are o deplasare dificila in Muntenegru.

Un loc in care Olanda a condus cu 2-0 pana in minutul 82 si a ratat calificarea directa, dupa ce s-a vazut egalata pe final de meci (2-2).

Olanda se califica de pe primul loc daca invinge Norvegia, sau daca termina la egalitate si Turcia nu castiga in Muntenegru.

Turcia poate castiga grupa la golaveraj sau la numarul de goluri marcate. Turcii vor avea asigurata prezenta la baraj cu o victorie sau egal, caz in care Norvegia trebuie sa nu castige in Olanda.

Norvegia poate de asemenea castiga grupa prin jocul rezultatelor la golaveraj sau la numarul de goluri marcate.

Scandinavii prind cel putin locul de baraj cu o victorie sau egal, caz in care Turcia ar pierde in Muntenegru.

Turcia are un gol in plus marcat fata de Norvegia (+10 / +9), in timp ce Olanda sta mai bine decat ambele rivale la golaveraj (+23).

Daca Turcia si Norvegia termina grupa la egalitate de puncte, la golaveraj si la numarul de goluri marcate, Turcia va avea castig de cauza luandu-se in considerare meciurile directe.

Olanda este peste Turcia la meciurile directe.

Vedeti aici cotele oferite de BETANO pentru meciurile din ultima seara a preliminariilor europene pentru Cupa Mondiala din 2022.



Ultima zi a preliminariilor din Europa pentru Cupa Mondiala. Batalie uriasa intre Olanda, Norvegia si Turcia pentru calificarea directa