CM 2022

Spania - Costa Rica (miercuri, 18:00). Echipele probabile, informatii utile si cotele BETANO

Sursă foto: https://twitter.com/SEFutbol/

Fosta campioana mondiala Spania debuteaza la Cupa Mondiala intr-o partida cu Costa Rica, in Grupa E.

Cotele BETANO: Spania 1.15| Egal 7.60| Costa Rica 19.50

Costa Rica participa pentru a treia oara consecutiv la turneul final, cel mai bun rezultat de pana acum fiind sfertul de finala atins in Brazilia 2014.

Campioana mondiala in 2010, Spania vine dupa doua turnee finale modeste la Cupa Mondiala. In 2014 ibericii paraseau competitia dupa faza grupelor, pentru ca patru ani mai tarziu sa fie eliminati de Rusia in optimile de finala.

Cu un lot intinerit din care lipsesc "dinozauri" precum Pique si Sergio Ramos, Spania incearca sa-si faca din lot spre varful ierarhiei la o Cupa Mondiala.

Pedri, Ansu Fati, Dani Olmo sau Ferran Torres sunt jucatorii de la care Luis Enrique astepta sa faca diferenta in teren.

Spania vine dupa o perioada de 20 de meciuri in care a marcat cel putin un gol, calificandu-se fara emotii la turneul final. In grupa de Nations League ibericii au incheiat pe prima pozitie, de asemenea, devansand Portugalia, Elvetia si Cehia.

Inaintea turneului final Spania si-a facut ultimele reglaje intr-un amical cu Iordania (3-1).

Costa Rica a ajuns la turneul final dupa un baraj intercontinental cu Noua Zeelanda, campioana din Oceania. In calificarile din CONCACAF, costaricanii au incheiat pe patru, dupa Mexic, Canada si SUA.

Bilanul celor din Costa Rica e unul pozitiv in ultimele cinci meciuri, cu patru victorii si o remiza.

De trei ori s-au mai intalnit Spania si Costa Rica. Ibericii au castigat doua meciuri si o alta partida s-a incheiat la egalitate. Spania a invins Costa Rica (5-0) la ultima confruntare, in 2017.

Echipele probabile

Spania: Simon; Carvajal, Laporte, P Torres, Alba; Pedri, Busquets, Gavi; F Torres, Morata, Fati.

Costa Rica: Navas; C Martinez, Calvo, Duarte, Oviedo; Tejeda, Bennette, G Torres; Borges, Contreras, Campbell.



Spania - Costa Rica (miercuri, 18:00). Echipele probabile, informatii utile si cotele BETANO