CM 2022

Sa intre regina balului! Brazilia - Serbia (joi, 21:00). Echipele probabile, informatii utile si cotele BETANO

Sursă foto: https://twitter.com/CBF_Futebol/

Brazilia, una dintre marile favorite la castigarea trofeului, isi incepe aventura la Cupa Mondiala din Qatar contra Serbiei, joi seara, incepand cu ora 21:00, pe stadionul Lusail, cel care va gazdui si finala competitiei.

Cotele BETANO: Brazilia 1.50| Egal 4.70| Serbia 7.40

De cinci ori campioana mondiala, Brazilia s-a calificat de pe primul loc in preliminariile sud-americane, bifand inca o prezenta la turneul final de unde nu a lipsit niciodata.

Brazilia a adunat pana acum 73 de victorii, 18 remize si doar 18 infrangeri, fiind neinvinsa in ultimele 15 meciuri in faza grupelor, dupa 1-2 cu Norvegia in 1998.

Interesant este ca ultima aparitie a Serbiei la Cupa Mondiala a fost la un meci cu Brazilia, pierdut 0-2 in 27 iunie 2018 la turneul final precedent. Sarbii au plecat acasa atunci dupa faza grupelor, cu trei puncte adunate in urma succesului cu Costa Rica (1-0).

Brazilia a castigat ultimul titlu mondial in 2002, iar de atunci a mai ajuns pana in semifinale la editia disputata pe teren propriu, in 2014, cand se vedea spulberata de Germania (1-7) pe Maracana. O drama similara celei din 1950, cand Brazilia pierdea finala pe acelasi stadion in fata Uruguayului (0-1).

Inaintea turneului final din Qatar brazilienii si-au reglat jocul cu Ghana (3-0) si Tunisia (5-1).

Serbia a castigat la scor amicalul cu Bahrain (5-1), meci disputat cu doua zile inaintea debutului Cupei Mondiale.

In preliminarii, Serbia a castigat grupa in fata Portugaliei, adunand sase victorii si doua remize in cele opt meciuri disputate. Calificarea s-a jucat in ultima etapa, Serbia impunandu-se la Lisabona in fata lusitanilor, scor 2-1.

Partida de jois seara va fi arbitrata de o brigada din Iran, cu Alireza Faghani la centru.

Echipele probabile

Brazilia: Alisson; Danilo, Thiago Silva, Marquinhos, Sandro; Casemiro, Paqueta; Raphinha, Neymar, Vinicius Jr; Richarlison.

Serbia: V. Milinkovic-Savic; Milenkovic, S. Mitrovic, Pavlovic; Zivkovic, Gudelj, S. Milinkovic-Savic, Kostic; Tadic; Vlahovic, Jovic.



Sa intre regina balului! Brazilia - Serbia (joi, 21:00). Echipele probabile, informatii utile si cotele BETANO