CM 2022

Portugalia - Uruguay (luni, 21:00), meciul zilei la Cupa Mondiala. Echipele probabile si cotele FORTUNA

Sursă foto: https://twitter.com/Cristiano/

Grupa H programeaza, luni seara, duelul de foc dintre Portugalia si Uruguay, principalele favorite la calificarea in optimi din aceasta ultima grupa a turneului final.

Cotele FORTUNA: Portugalia 2.07| Egal 3.42| Uruguay 4.45

Portugalia a debutat cu victorie la Cupa Mondiala, scor 3-2, cu Ghana, meci in care Cristiano Ronaldo a intrat in istoria competitie ca primul jucator care a marcat la cinci editii diferite.

De cealalta parte, Uruguay a remizat fara goluri cu Coreea de Sud, scor 0-0, astfel ca sud-americanii vor fi presati de rezultat la intalnirea cu Portugalia. In prima partida uruguayenii au avut si ceva ghinion, lovind de doua ori bara.

In pofida victoriei obtinute, portughezii au aratat slabiciuni mari in aparare, scapand fara gol ca prin minune la ultima faza a meciului.

Cele doua echipe s-au intalnit ultima data la Cupa Mondiala in 2018, cand Uruguay a trecut de Portugalia (2-1), in optimile de finala. Edison Cavani a marcat atunci o dubla.

Doar de trei ori s-au duelat in istorie Portugalia si Uruguay, bilantul fiind pana acum intr-un echilibru perfect: cate o victorie de fiecare parte si o remiza.

Prima intalnire a avut loc in 1966 (3-0 Portugalia) si a doua in 1972 (1-1). Asadar, singurul meci oficial de pana acum a fost cel de la Cupa Mondiala amintit mai sus, pe 30 iunie 2018.

Echipele probabile

Portugalia: Costa; Cancelo, Dias, Danilo, Guerreiro; Bernardo, Neves, Carvalho; Fernandes, Ronaldo, Felix.

Uruguay: Pochet; Caceres, Godin, Gimenez, Olivera; Valverde, Bentancur, Vecino; Pellistri, Suarez, Nunez.



Portugalia - Uruguay (luni, 21:00), meciul zilei la Cupa Mondiala. Echipele probabile si cotele FORTUNA