CM 2022

Francezii se lupta cu un adversar nevazut inaintea finalei cu Argentina

Sursă foto: https://twitter.com/equipedefrance/

Selectionerul Didier Deschamps a anuntat ca mai multi jucatori din lotul nationalei Frantei acuza stari de raceala si sunt incerti pentru marea finala a Cupei Mondiale.

Dayot Upamecano si Adrien Rabiot au fost primii care au fost afectati de misteriorul virus, ratand astfel prezenta pe teren la semifinala cu Maroc.

Cei doi au fost izolati de restul jucatorilor, pentru ca virusul sa nu se raspandeasca in lotul campioanei mondiale din 2018.

"Cu toate acestea, mai avem patru zile pana la urmatorul meci, asa ca cei doi ar trebui sa fie pe teren duminica", spunea Deschamps dupa meciul cu Maroc.

Deschamps insista ca toti jucatorii sai vor fi apti pentru finala cu Argentina.

"Acum este un sezon de gripa si in acest sens trebuie sa fim foarte precauti. Jucatorii au depus un efort considerabil si sistemul lor imunitar ar putea fi un pic scazut. In ceea ce priveste virusul, nu suntem deloc ingrijorati, va spun sincer", mai crede Deschamps.

Acesta pune raceala jucatorilor sai si pe seama sistemului de aer conditionat folosit pe stadioanele din Qatar.

In ultimele zile temperaturile din Qatar au scazut considerabil la sub 25 de grade in timpul zilei, dupa ce la inceputul turneului final depaseau constant 30 de grade.



Francezii se lupta cu un adversar nevazut inaintea finalei cu Argentina