CM 2022

Francezii accepta greu infrangerea si sustin ca golul de 3-2 marcat de Messi trebuia anulat

Sursă foto: https://twitter.com/lequipe/

Prestigioasa publicatie L’Equipe a titrat, luni, ca golul marcat de Lionel Messi in a doua repriza de prelungiri nu ar fi trebuit validat.

Francezii au publicat mai multe capturi in care doi dintre jucatorii de rezerva argentinieni sunt surprinsi in interiorul terenului inainte ca mingea trimisa de Lionel Messi sa fi depasit linia portii.

Momentul controversat s-a petrecut in minutul 108, iar reusita a fost validata dupa cateva zeci de secunde de analiza din partea VAR. O analiza care a vizat doar pozitia in teren a lui Lautaro Martinez, o pozitie considerata in teren.

Cei de la L’Equipe au facut apel la Legea 3, Paragraful 9 din Legile Fotbalului: “Daca, dupa ce un gol este marcat, arbitrul trebuie sa fie sigur ca nicio alta persoana nu se afla in teren la momentul marcarii golului, in caz contrar golul fiind anulat”.

Ce nu arata francezii e ca la ratarea lui Kolo Muani din minutul 120+4’ toata banca Frantei se afla in teren. In cazul in care Muani ar fi marcat, ramane de vazut daca problema ar fi fost pusa la fel de presa franceza.


sursa: tiktok.com/@ajansspor/



Francezii accepta greu infrangerea si sustin ca golul de 3-2 marcat de Messi trebuia anulat