CM 2022

Duel britanic pentru calificarea in optimi. Tara Galilor si Anglia se infrunta de la 21:00 la Cupa Mondiala. Echipele probabile si cotele CASA Pariurilor

Sursă foto: https://twitter.com/England

Etapa finala din faza grupelor la Cupa Mondiala programeaza, luni seara, un duel urias intre Anglia si Tara Galilor.

Cotele CASA Pariurilor: Tara Galilor 8.00| Egal 4.50| Anglia 1.47

In functie de rezultate cele doua echipe merge impreuna in optimi, dar in acelasi timp pot pleca si la brat inapoi spre casa.

Anglia are patru puncte inaintea ultimei etape si conduce Grupa B, in timp ce Tara Galilor ocupa ultima pozitie, cu un singur punct.

Intre cele doua se afla Iran si SUA, echipe care se intalnesc de asemenea, luni seara, de la ora 21:00.

Pentru galezi calculele sunt extrem de complicate. Trebuie sa invinga Anglia si sa spera la o remiza in cealalta partida a grupei.

Exista si scenariul putin probabil in care Tara Galilor invinge Anglia la mai mult de patru goluri, caz in care nu mai conteaza rezultatul dintre Iran si SUA.

"Dragonii", asa cum sunt supranumiti galezii, n-au obtinut nicio victorie in ultimele sapte meciuri in toate competitiile, adunand doar doua remize.

In plus, Tara Galilor a pierdut ultimele sase meciuri directe cu Anglia incepand cu anul 2004 incoace, avand un singur gol marcat!

Din 1984 Tara Galilor n-a mai invins Anglia!

Dupa un inceput entuziasmant la turneul final, 6-2 cu Iran, pentru Anglia a urmat remiza cu SUA (0-0), dupa un joc dezamagitor.

Echipele probabile

Tara Galilor: Ward; Mepham, Rodon, Davies; Roberts, Ramsey, Ampadu, Williams; James, Moore, Bale.

Anglia: Pickford; Walker, Stones, Maguire, Shaw; Rice, Henderson; Sterling, Mount, Foden; Kane.



Duel britanic pentru calificarea in optimi. Tara Galilor si Anglia se infrunta de la 21:00 la Cupa Mondiala. Echipele probabile si cotele CASA Pariurilor