CM 2022

Croatia - Brazilia, primul sfert de finala la Cupa Mondiala (vineri, 17:00). Echipele probabile si cotele CASA Pariurilor

Sursă foto: https://twitter.com/fifaworldcup_es

Faza sferturilor de finala la Cupa Mondiala din Qatar debuteaza, vineri, cu duelul dintre Croatia si Brazilia, un meci in care echipa sud-americana porneste cu prima sansa.

Cotele CASA Pariurilor: Croatia 8.60| Egal 5.00| Brazilia 1.40

Partida dintre vicecampioana mondiala din urma cu patru ani si echipa care a castigat titlul mondial de cinci ori se va disputa pe Education City Stadium din Doha si il va avea la centru pe englezul Michael Oliver.

De patru ori s-au intalnit pana acum Croatia si Brazilia, doua dintre dispute avand loc chiar la Cupa Mondiala, in 2006 si 2014. Ambele au fost castigate de sud-americani, cu 1-0 si 3-1.

Brazilia a obtinut victoria si la ultima disputa directa, cu 2-0, intr-un amical din iunie 2018.

Prima confruntare din august 2005 s-a incheiat la egalitate, scor 1-1.

Croatia s-a calificat in sferturi dupa ce a trecut de Japonia in optimi la loviturile de departajare. Dupa 90 si 120 de minute scorul a fost 1-1, niponii deschizand scorul in prima repriza. Croatii au egalat dupa pauza printr-o lovitura spectaculoasa de cap a lui Perisic.

Vicecampioana mondiala din urma cu patru a incheiat grupa pe locul secund, dupa remizele cu Maroc si Belgia, respectiv victoria obtinuta in ultima etapa contra Canadei.

Brazilia n-a convins in faza grupelor, dar s-a dezlantuit in partida din optimi cu Coreea de Sud, echipa de care oamenii lui Tite au trecut dupa un spectaculos 4-1.

Echipele probabile

Croatia: Dominik Livakovic; Josip Juranovic, Dejan Lovren, Josko Gvardiol, Borna Sosa; Luka Modric, Marcelo Brozovic, Mateo Kovacic; Andrej Kramaric, Marko Livaja, Ivan Perisic.

Brazilia: Alisson; Eder Militao, Thiago Silva, Marquinhos, Danilo; Casemiro, Lucas Paqueta, Neymar; Raphinha, Richarlison, Vinicius Junior.

Neymar a marcat trei goluri in doua meciuri contra Croatiei.

In ultimii patru ani si jumatate Brazilia a intalnit doar de trei ori echipe din Europa, acestea fiind Cehia, Serbia si Elvetia.



Croatia - Brazilia, primul sfert de finala la Cupa Mondiala (vineri, 17:00). Echipele probabile si cotele CASA Pariurilor