CM 2022

Ce aveți, mă, vă doare falca? Protestați acum la voi acasă, sunteți liberi

Germanii veniseră la Cupa Mondială 2022 nu pentru fotbal, ci ca să facă propagandă pentru cauze extrasportive. Acum sunt liberi să o facă.

FIFA a interzis înainte de Cupa Mondială orice propagandă pe terenul de fotbal pentru cauze extrasportive. Cu alte cuvinte, a spus că terenul de fotbal este pentru fotbal și atât. Incredibil, nu? 

În ultimii ani, multe țări au decis ca, beneficiind de audiența mare a fotbalului în cadrul unor competiții proeminente precum Cupa Mondială, EURO sau Champions League, să facă propagană unor cauze extrasportive.

Nu, nu pentru copiii sau oamenii bolnavi, nu pentru Africa unde se moare pe capete, nu pentru efectele secundare ale vaccinurilor mRNA care au dat lumea peste cap, nu pentru creșterile de prețuri care sărăcesc și mai mult oamenii săraci alături de clasa de mijloc. Nu pentru altele și altele. Ci pentru homosexuali, aici este cauza principală de susținut și cea care trebuie făcută vizibilă pentru ca din ce în ce mai mulți tineri să devină amețiți de cap.

Decizia ca echipele de fotbal din Qatar să fie sancționate pentru propagandă extrasportivă pe terenul de fotbal a fost luată FIFA care a și motivat: terenul de fotbal este pentru fotbal.

Nenorocire, cum adică terenul de fotbal să fie chiar pentru... „fotbal”? Protest! Ne doare falca, nu ne putem desfășura să fim „pride” și să ne vadă milioane de tineri ce „cool” e să fii „pride” și să ne ia exemplul.

Acum, Germania este pe stradă și poate protesta la ea acasă pentru cine și cum vrea, nu o mai oprește nimeni. Să lase Cupa Mondială pentru fotbal, un lucru la care nu prea se mai pricepe, având în vedere că are de ceva ani priorități politice pe terenl de sport. Între patru pereți poate fi „pride” până nu mai poate, este treaba fiecăruia, nu o oprește nimeni.

Așa că acum luați mâna de la falcă, puneți-o unde trebuie și treceți la treaba de care sunteți „pride”.



Ce aveți, mă, vă doare falca? Protestați acum la voi acasă, sunteți liberi