CM 2022

Camerun si Serbia au remizat, scor 3-3, intr-un meci din Grupa G

Sursă foto: https://twitter.com/fifaworldcup_es

Ziua de luni a inceput spectaculos la Cupa Mondiala cu sase goluri marcate in remiza dintre Camerun si Serbia, echipe care obtin primele lor puncte in grupa din care mai fac parte Brazilia si Elvetia.

Camerun a deschis scorul fundasul Castelletto, in minutul 29, dupa o faza fixa de la coltul terenului. Mingea trimisa pe coltul scurt a fost prelungita cu capul pentru aparitia fundasului Castelletto la bara a doua. Acesta si-a trecut in cont prima reusita in tricoul nationalei.

Dubla ocazie ratata de Kunde in minutul 43, o faza pe care camerunezii aveau sa o regrete dupa putin timp.

Serbia a intors spectaculos scorul in prelungirile primei reprize. Pavlovic a marcat cu capul golul de 1-1 dupa o centrare din corner, pentru ca imediat dupa reluarea jocului Sergej Milinkovic-Savic sa marcheze cu un sut din afara careului in stanga portarului.

Camerun a scapat ca un pugilist salvat de gong, oamenii lui Rigobert Song clatinandu-se puternic in finalul reprizei.

Partea secunda a inceput cum nu se poate mai bine pentru sarbi, Mitrovic marcand golul de 3-1 cu un sut din interiorul careului dupa o suita de pase in suprafata de pedeapsa a camerunezilor.

Camerun nu s-a predat si a revenit neverosimil pe tabela prin doua goluri marcate in mai putin de cinci minute.

Aboubakar a redus din diferenta in minutul 63 cu un lob de efect peste portarul Serbiei iesit in intampinare.

Acelasi Aboubakar i-a pasat decisiv lui Choupo-Moting pentru golul de 3-3, in minutul 67, la capatul unui contraatac.

Doua faze jucate de Camerun pe contraatac la limita offside-ului, insa perfect regulamentare dupa validarea din partea VAR.

Serbia a fost mai periculoasa in final de meci, dar Mitrovic nu si-a potrivit tirul si meciul s-a incheiat la egalitate.



Camerun si Serbia au remizat, scor 3-3, intr-un meci din Grupa G