CM 2022

Avancronica meciului Polonia - Argentina (miercuri, 21:00). Echipele probabile, toate scenariile pentru calificarea in optimi si cotele CASA Pariurilor

Sursă foto: https://twitter.com/Argentina

Polonia si Argentina se infrunta, miercuri seara, pentru calificarea in optimile de finala la Cupa Mondiala din Qatar.

Cotele CASA Pariurilor: Polonia 8.10| Egal 4.20| Argentina 1.50

Ambele echipe pot obtine biletele pentru faza eliminatorie, dar conteaza si pozitia in clasament, tinand cont ca din cealalta grupa vine Franta, campioana mondiala in exercitiu.

Argentina a inceput cu o mare surpriza, pierzand in fata Arabiei Saudite (1-2), dupa care s-a redresat in partida cu Mexic (2-0).

Polonia a facut 0-0 cu Mexic in primul meci si a castigat in fata Arabiei Saudite, cu 2-0, meci in care Robert Lewandowski a spart gheata la o Cupa Mondiala.

De 11 ori s-au intalnit cele doua echipe pana acum. Argentina a castigat sase dispute, Polonia s-a impus de trei ori.

Ultima confruntare dateaza din 2011, cand Polonia a castigat un amical, cu 2-1.

Va fi a treia partida intre cele doua formatii la Cupa Mondiala, dupa cele din 1974 (victorie Polonia, scor 3-2) si cea din 1978 (victorie Argentina, scor 2-0).

Cu o victorie in meciul de miercuri seara Polonia isi asigura primul in Grupa C, dar si un egal ar fi de ajuns pentru castigarea grupei, cu conditia ca Arabia Saudita sa nu invinga Mexic.

Polonia ar parasi competitia in cazul unei infrangeri cu Argentina, iar in cealalta partida sauditii obtin cele trei puncte.

Argentina a iesit din grupe la 12 din ultimele 13 turnee finale de Cupa Mondiala. Fosta campioana mondiala a pierdut ultimele doua meciuri contra echipelor europene la Cupa Mondiala, 0-3 cu Croatia in grupe si 3-4 cu Franta in optimi, in urma cu patru ani.

Sud-americanii vor incheia pe prima pozitie in cazul unei victorii cu Polonia, iar Arabia Saudita nu castiga cu Mexic la o diferenta mai mare decat cea inregistrata in meciul lor.

In cazul unei remize, Argentina se califica de pe locul al doilea, cu conditia ca sauditii sa nu castige in fata mexicanilor.

Echipele probabile

Polonia: Szczesny; Cash, Glik, Kiwior, Bereszynski; Zielinski, Bielik, Krychowiak, Frankowski; Milik, Lewandowski.

Argentina: E. Martinez; Molina, Otamendi, Li. Martinez, Tagliafico; Fernandez, Paredes, De Paul; Messi, La. Martinez, Di Maria.



Avancronica meciului Polonia - Argentina (miercuri, 21:00). Echipele probabile, toate scenariile pentru calificarea in optimi si cotele CASA Pariurilor