CM 2022

Argentina cu spatele la zid. Toate detaliile duelului cu Mexic de sambata (21:00) si cotele CASA Pariurilor

Sursă foto: https://twitter.com/Argentina/

Ziua de sambata programeaza la ora 21:00 duelul mult asteptat dintre Argentina si Mexic, o confruntare din Grupa C la Cupa Mondiala cu implicatii in lupta pentru supravietuire in competitie.

Cotele CASA Pariurilor: Argentina 1.55| Egal 4.30| Mexic 6.60

O partida care devine una decisiva pentru Argentina, mai ales dupa ce dubla campioana mondiala a debutat in competitie cu un esec neasteptat in fata Arabiei Saudite, scor 1-2.

Argentina a condus Arabia Saudita la pauza dupa golul marcat de Lionel Messi dintr-o lovitura de la 11 metri, pentru ca in debutul partii secunde sa incaseze doua goluri in cinci minute de la o echipa care nu avusese niciun sut pe poarta in prima parte.

O noua infrangere pentru Argentina ar echivala cu eliminarea din competitie inca inaintea ultimei etape din faza grupelor, un scenariu care parea SF inaintea Cupei Mondiale pentru o echipa care ajungea la turneul final dupa o serie de 36 de meciuri fara infrangere.

Mexic s-a calificat din grupa de fiecare data la ultimele sapte Cupe Mondiale, insa niciodata nu a depasit faza optimilor de finala incepand cu 1994 si pana in 2018. Ultimul sfert jucat de mexicani a avut loc pe teren propriu, in 1986, cand erau invinsi de Germania.

La precedenta editie a Cupei Mondiale argentinienii aveau un singur punct dupa primele doua meciuri si cu toate acestea au obtinut in extremis calificarea in optimi, cu patru puncte.

De trei s-au mai intalnit cele doua formatii la Cupa Mondiala, Argentina impunandu-se de fiecare data: 6-3 in 1930, 2-1 in 2006 si 3-1 in 2010. Ultimele dueluri au avut loc in optimi de finala.

Echipele probabile

Argentina: E. Martinez; Montiel, Romero, Li. Martinez, Tagliafico; De Paul, Paredes, Mac Allister; Messi, L. Martinez, Di Maria.

Mexic: Ochoa; Sanchez, Montes, Moreno, Gallardo; Alvarez, Herrera, Chavez; Lozano, Martin, Vega.



Argentina cu spatele la zid. Toate detaliile duelului cu Mexic de sambata (21:00) si cotele CASA Pariurilor