CM 2022

Anglia - Senegal (duminica, 21:00). Echipele probabile si cotele CASA Pariurilor

Sursă foto: https://twitter.com/England

Stadionul Al Bayt din Al Khor gazduieste, duminica seara, de la ora 21:00, partida Anglia - Senegal din optimile de finala la Cupa Mondiala din Qatar.

Cotele CASA Pariurilor: Anglia 1.58| Egal 4.10| Senegal 8.00

Anglia s-a calificat in optimi dupa ce si-a castigat grupa, cu 7 puncte, dupa victoriile cu Iran (6-2) si Tara Galilor (3-0), respectiv remiza cu SUA (0-0).

Senegal a inceput turneul cu o infrangere (0-2 cu Olanda), dupa care a castigat meciurile cu Qatar (3-1) si Ecuador (2-1).

Cele doua echipe se intalnesc pentru prima data in istorie.

Anglia n-a mai intalnit o echipa africana in faza eliminatorie a Cupei Mondiale din 1990, cand a trecut cu mari emotii de Camerun in sferturile de finala.

Cea mai buna performanta a Senegalului la Cupa Mondiala este sfertul de finala atins la prima participare, in 2002, cand a trecut de Suedia in optimi, scor 2-1.

Anglia a castigat cinci din ultimele sapte aparitii in optimile Cupei Mondiala si este neinvinsa in cele sapte meciuri cu echipe din Africa.

Senegal a primit gol de fiecare data in ultimele zece meciuri la Cupa Mondiala.

Echipele probabile

Anglia: Jordan Pickford; Kyle Walker, John Stones, Harry Maguire, Luke Shaw; Declan Rice, Jude Bellingham, Mason Mount; Marcus Rashford, Harry Kane, Bukayo Saka.

Senegal: Edouard Mendy; Youssouf Sabaly, Kalidou Koulibaly, Abdou Diallo, Ismail Jakobs; Pathe Ciss, Pape Gueye; Pape Matar Sarr, Iliman Ndiaye, Ismaila Sarr; Boulaye Dia.

Meciul va fi arbitrat la centru Ivan Arcides Barton Cisneros.



Anglia - Senegal (duminica, 21:00). Echipele probabile si cotele CASA Pariurilor