Cupa Mondiala de Fotbal

Argentina a folosit "autobaza" in victoria chinuita cu Chile

Sursă foto: River Plate

Trei puncte de aur obtinute de Argentina in fata celor din Chile, joi noapte, in preliminariile sud-americane pentru Cupa Mondiala din Rusia 2018.

Intr-o reeditare a ultimelor doua finale din Copa America, Argentina s-a impus cu 1-0 in fata rivalei Chile.

Unicul gol al meciului de pe Stadio El Monumenal din Buenos Aires a fost marcat de Lionel Messi dintr-o lovitura de la 11 metri in minutul 16.

Penalty-ul acordat pentru un fault comis de Fuenzalida asupra lui Di Maria in suprafata de pedeapsa a fost transformat fara emotii de Messi.

Astfel, capitanul Argentinei si-a luat o palida revansa dupa lovitura de la 11 metri ratata in finala Copei America din 2016, cand formatia albiceleste pierdea pentru al doilea an la rand trofeul in fata celor din Chile.

In pofida unei formule ofensive, cu Messi, Aguero, Higuain si Di Maria in avanposturi, Argentina a tras cu dintii in partea secunda pentru mentinerea fragilului rezultat, devenind subiect de glume pe retelele de socializare.

Astfel au caracterizat fanii jocul Argentinei dupa golul marcat de Messi:


sursa: twitter.com

Dupa 13 meciuri din cele 18 programate in preliminariile sud-americane, Argentina a urcat pe trei in clasament, cu 22 puncte. Brazilia este lider detasat, cu 30 puncte, urmata de Uruguay (23), Argentina (22), Columbia (21), Ecuador (20), Chile (20), Paraguay (18), Peru (15), Bolivia (7) si Venezuela (6).



Argentina a folosit "autobaza" in victoria chinuita cu Chile