Cupa Ligii

Cupa Ligii: S-au stabilit sferturile de finala. Steaua a picat cel mai greu

Astazi s-au stabilit  sferturile de finala ale Cupei Ligii Romaniei, o competitie aflata la primul sezon, cu premii totale de 1 milion de euro. Castigatoarea Cupei Ligii nu primeste in Romania vreun loc in cupele europene. Pana la sfarsitul saptamanii se va afla si programul meciurilor.

Iata meciurile:
1. Dinamo - U Cluj
2. Iasi - Steaua
3. Astra - Viitorul
4. Pandurii - Otelul

Steaua va avea o deplasare grea la Iasi, pentru ca in perioada meciului se anunta vreme cu zapada.

Prima echipa extrasa va organiza meciul din "sferturi". Meciurile vor avea loc in intervalul 12-14 decembrie 2014, urmand a fi anuntate pana la finalul saptamanii, cu televizari, zile si ore.

Partidele se joaca intr-o singura mansa, eliminatorie. Castigatoarele celor patru meciuri se vor califica in semifinale.

16:12 Incepe tragerea.

16:11 Cei de la LPF proiecteaza un film facut in stilul romanesc al televiziunilor de sport: o muzica razboinica pe imagini de fotbal.

16:10 Meciurile din sferturile de finala ale Cupei Ligii se vor stabili in ordinea tragerii la sorti ce sta sa inceapa, astfel: prima echipa extrasa va juca impotriva celei de-a doua, a treia contra celei de-a patra etc.

16:08 Vorbesc cateva persoane inainte de tragerea la sorti.

16:00 Va incepe tragerea la sorti. Amanunte aici, live.

Va exista o singura urna, formata din opt echipe. Orice echipa va putea cadea cu orice adversar.

Iata cluburile aflate in tragerea la sorti de astazi: Steaua, Dinamo, Astra, Pandurii, Viitorul, Otelul, Universitatea Cluj si CSMS Iasi.



Cupa Ligii: S-au stabilit sferturile de finala. Steaua a picat cel mai greu