Cupa Ligii

Croitoru califica Timisoara in semifinalele Cupei Ligii cu un gol de generic

Marius Croitoru a adus, miercuri seara, calificarea pentru ACS Poli Timisoara in semifinalele Cupei Ligii cu o executie spectaculoasa de la distanta intr-un moment in care banatenii evoluau in inferioritate numerica in fata celor de la Concordia Chiajna.

ACS Poli Timisoara s-a impus pe teren propriu in fata finalistei sezonului trecut, cu 2-1, prin golurile marcate de Artean si Croitoru, in timp ce pentru ilfoveni restabilise egalitatea Albu.

Artean a deschis scorul in prima repriza, minutul 13, dupa ce portarul advers Balgradean respinsese in fata sutul din lovitura de la 11 metri al aceluias jucator. Oaspetii au fost penalizati pentru un hent comis de Melinte in propriul careu.

Cu zece minute inaintea pauzei gazdele au trecut pe langa 2-0 la sutul lui Popovici in plasa laterala.

Timisoara a ramas in zece jucatori din minutul 65, dupa ce Barbut a primit al doilea cartonas galben pentru o simulare in careul advers.

Dupa zece minute de superioritate numerica oaspetii restabileau egalitatea prin Albu, chiar jucatorul care s-a aflat in duel cu Barbut la caderea acestuia in careul ilfovean.

Melinte a sutat in bara dupa un corner, mingea a revenit la Albu si acesta indeplinea o simpla formalitate.

Meciul a fost decis de Croitoru, capitanul gazdelor, cu un sut senzational din afara careului. O minge din lateral dreapta care s-a dus aproape de vinclul portii lui Balgradean si astfel ACS Poli Timisoara ajunge in semifinalele Cupei Ligii.

sursa foto: facebook.com/ACSPoliTimisoara



Croitoru califica Timisoara in semifinalele Cupei Ligii cu un gol de generic