CSA Steaua

Barajul Steaua – Afumati, cu spectatori in tribuna!

Sursă foto: https://www.facebook.com/steauatvofficial

Partida tur a barajului de promovare in Liga 2 dintre CSA Steaua Bucuresti si CS Afumati se va disputa cu spectatori, sambata, pe terenul 5 al Complexului din Ghencea, cu incepere de la ora 17:30.

Cu aceasta ocazie, se vor pune in vanzare 200 de bilete, care pot fi achizitionate, in ziua meciului, in intervalul orar 10:00-12:00, de la casa de bilete, aflata la intrarea in Complexul Sportiv „Steaua” Ghencea.

O persoana poate cumpara un singur bilet, in baza actului de identitate, impreuna cu dovada vaccinarii sau a unui test RT-PCR/antigen rapid NEGATIV, in conformitate cu reglementarile de la nivel national, in vigoare, anunta CSA Steaua pe site-ul oficial.

Pretul unui bilet este de 10 lei.

Participarea este permisa doar pentru persoanele care sunt vaccinate impotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, in conditiile stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului si sportului si al ministrului sanatatii.

Peluza Sud a emis un comunicat prin care anunta ca cele 200 de bilete vor fi lasate spectatorilor care nu fac parte din grupurile organizate ale suporterilor stelisti.

"Din pacate, tribunele Terenului 5 nu pot gazdui toti suporterii dornici sa isi sustina favoritii, motiv pentru care Peluza Sud face urmatorul anunt:
Pentru meciul de sambata, 22 mai, grupurile si ultrasii independenti ce fac parte din Peluza Sud isi vor sustine echipa de pe terenul de rugby aflat in vecinatatea terenului 5 din Complexul Ghencea. Toate biletele puse in vanzare la case urmeaza sa fie vandute catre suporterii stelisti ce nu sunt neaparat membri ai grupurilor", se arata in mesajul celor din Peluza Sud.



Barajul Steaua – Afumati, cu spectatori in tribuna!