CSA Steaua

Talpan pus la zid de un fost ministru al Apărării și acuzat că manevrează CSA Steaua pentru propria imagine: ”N-a facut nimic”

Sursă foto: https://www.facebook.com/CSASTEAUA/

În ziua când FCSB a primit oficial dreptul de a evolua pe stadionul din Ghencea, fostul ministru al Apărării Vasile Dîncu lansează un atac dur la adresa lui Florin Talpan, juristul MApN care a tras sforile pentru înființarea unei noi secții de fotbal în cadrul Clubului Sportiv al Armatei ”Steaua”.

”Talpan își face imagine, în primul rând. În afară de bătălia din justiție, nu a făcut nimic. A vrut să rămână clubul așa, pentru a fi mai ușor de manevrat”, a spus Vasile Dîncu, potrivit Orange Sport.

Acesta mai spune că nu i se pare normal ca un club precum CSA Steaua să evolueze ”fără posibilitatea de a atinge maximum de performanță”.

”Nu mi se pare normal să nu poată să promoveze clubul Steaua, dar aici este de vină și clubul Steaua, pentru că nu a făcut nimic pentru a îndeplini condițiile de promovare”, mai consideră Dîncu, unul dintre cei mai influenți oameni din peisajul politic românesc.

Suporterii echipei CSA Steaua ”au mirosit” neimplicarea oamenilor din conducerea pentru ca echipă să obțină drept de promovare și au protestat în mai multe rânduri la finalul sezonului trecut din Liga 2.

Inclusiv Florin Talpan, omul din spatele proiectului CSA Steaua a fost luat atunci în vizor de fanii furioși.



Talpan pus la zid de un fost ministru al Apărării și acuzat că manevrează CSA Steaua pentru propria imagine: ”N-a facut nimic”