CSA Steaua

Pițurcă: ”Să știm de ce nu a rămas Gigi Becali cu Steaua București”

Fostul selecționer Victor Pițurcă a reacționat după decizia Curții de Apel București în dosarul palmaresului clubului Steaua București

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a primit palmaresul echipei de fotbal din 1947 și până în 1998, în timp ce FCSB, echipa lui Gigi Becali, are palmaresul din 2003 și până în prezent.

Perioada 1998 - 2003 a fost atribuită societății AFC Steaua, desființată între timp, și astfel nu reprezintă niciuna dintre entitățile care se revendică de la clubul Steaua.

Victor Pițurcă, un susținător al celor de la CSA Steaua, spune că ar trebui mers mai departe în justiție pentru a se demonstra de ce Gigi Becali a pierdut dreptul de a folosi numele Steaua pentru echipa lui.

”Nu cred că își făcea nimeni iluzii că va fi altceva decât ce a fost dat. Chiar aș merge mai departe ca lumea să fie convinsă de adevăr și să vedem cum această echipă a fost trecută în dreptul lui Gigi Becali, cine a semnat... Să știm de ce nu a rămas Gigi Becali cu Steaua București. S-a întâmplat ceva atunci și ar trebui să știe lumea. Lumea în continuare e confuză, unii cred că adevărata Steaua e FCSB”, a declarat Pițurcă într-un interviu pentru Pro Tv.



Pițurcă: ”Să știm de ce nu a rămas Gigi Becali cu Steaua București”