CSA Steaua

Victor Pițurcă vrea să se implice la CSA Steaua alături de mai mulți colegi din generația 86: ”Aducem oameni cu bani”

Sursă foto: captura arena sport

Obținerea în instanță a palmaresului din 1947 și până în 1998 de către CSA Steaua readuce în prim plan discuția despre următorul pas la această echipă a Ministerului Apărării Naționale.

Victor Pițurcă e primul care își anunță intenția de a prelua formația din Ghencea alături de mai mulți colegi din generația care a obținut Cupa Campionilor Europeni la Sevilla.

”Noi, generația care a câștigat Liga Campionilor, vrem să preluăm această echipă. Nu avem disponibilități financiare, dar aducem oameni cu bani”, a spus Pițurcă la Arena Sport.

De la vorbă la faptă e totuși o cale destul de lungă când vine vorba de CSA Steaua, echipa aparținând unui departament din Ministerul Apărării Naționale.

Pentru a face pasul următor ar trebui urmată aceeași cale precum la cedarea echipei către Gigi Becali. Cu alte cuvinte, clubul ar trebui privatizat și cedat de MaPN.

În prezent CSA Steaua ocupă locul 11 în Liga 2 și nu are în continuare drept de promovare, fiind practic o echipă fantomă, cu un trecut pe hârtie și cu un viitor incert.



Victor Pițurcă vrea să se implice la CSA Steaua alături de mai mulți colegi din generația 86: ”Aducem oameni cu bani”