Champions League

Stefano Pioli după calificarea echipei AC Milan în semifinalele Ligii Campionilor: ”Nu vrem să ne oprim”

După 16 ani echipa AC Milan s-a calificat din nou în semifinalele celei mai importante competiții din fotbalul european.

Milan a eliminat pe Napoli în ”sferturi”, într-o dublă abordată cu șansa a doua, după cum a recunoscut și antrenorul Stefano Pioli.

“Nu eram consideraţi favoriţi cu Napoli, dar eu antrenez un grup cu inimă mare. Am strâns din dinţi şi am suferit, dar am meritat calificarea. Felicitări băieţilor. Vor urma două meciuri frumoase, stimulatoare şi dificile în semifinale. Am făcut multe şi categoric nu vrem să ne oprim.

”Faptul că am avut 1-0 în meciul tur ne-a ajutat într-o privinţă, dar ne-a şi încetinit pe de altă parte. Le-am lăsat prea mult mingea. Mulţi dintre jucătorii noştri nu au mai jucat niciodată într-un astfel de meci, însă toată lumea s-a sacrificat și am fost o echipă”, a declarat Pioli după returul cu Napoli.

Un meci încheiat la egalitate, scor 1-1, după ce Olivier Giroud a deschis scorul pentru Milan, în minutul 43, iar Victor Osimhen a egalat în al treilea minut de prelungire.

Napoli a ratat un penalty prin Kvaraskvelia, în minutul 82.

În tur, Milan câștigase cu 1-0.



Stefano Pioli după calificarea echipei AC Milan în semifinalele Ligii Campionilor: ”Nu vrem să ne oprim”