Champions League

Seara de cosmar pentru Razvan Lucescu si PAOK

Sursă foto: twitter.com/PAOK_FC

Pentru PAOK Salonic returul cu Benfica Lisabona din playoff-ul Ligii Campionilor s-a dovedit a fi un adevarat cosmar.

Un meci inceput perfect de vicecampioana Greciei, care a deschis scorul in minutul 13 prin sarbul Prijovic din pasa lui Mauricio la o lovitura libera excelent jucata de echipierii lui PAOK.

Au urmat minute de haos in apararea echipei din Salonic si Benfica a marcat trei goluri pana la pauza. Jardel a egalat cu o lovitura de cap dupa o centrare din corner in minutul 20. Sase minute mai tarziu Salvio puncta dintr-un 11 metri provocat stupid de portarul Paschalakis care, din dorinta de a tine un balon in joc, a alunecat si a pierdut mingea in fata lui Cervi. Cand mai erau sase minute pana la pauza Pizzi a dus scorul la 3-1 din pasa lui Cervi.

Dupa pauza Benfica majora avantajul la 4-1 dupa un nou penalty transformat de Salvio, o lovitura de la 11 metri dictata dupa un fault comis de fostul stelist Fernando Varela.

Echipa lui Razvan Lucescu a evoluat si in inferioritate numerica din minutul 76, dupa ce Matos a primit al doilea cartonas galben. Pe primul il vazuse inca din minutul 8.

PAOK Salonic continua aventura europeana in grupele Europa League, in timp ce Benfica Lisabona va evolua in grupele Champions League, intrand direct in urna secunda la tragerea la sorti de joi seara.

Pana in playoff PAOK le eliminase pe FC Basel si Spartak Moscova, doua dintre echipele obisnuite cu grupele Champions League.

In turul de la Lisabona fusese 1-1, un rezultat care plasa PAOK in postura de favorita la calificare.



Seara de cosmar pentru Razvan Lucescu si PAOK